We krijgen vaak de vraag: “Hoe weet je welke NFT-projecten gaan knallen: 10X, 100X, 1000X...?” Het korte antwoord: niet. Het langere antwoord: door te beschikken over de juiste tools, geduld, ervaring, cryptogeld en een digitale wallet. Met Nansen.ai haal je een statistiekenplatform voor Blockchain in huis. Met miljoenen datagegevens en walletinformatie

Wie of wat is Nansen.ai?

Nansen.ai is een websiteplatform waarop je ERC-721 Blockchain-statistieken kunt inzien. Dit stelt je weer in staat om conclusies te trekken als bijvoorbeeld een NFT-flipper of collector. Steeds meer NFT-investeerders gebruiken de tools van Nansen.ai om de volgende NFT-juweel in huis te halen.

Alex Svanevik is de CEO van Nansen.ai: hij gelooft dat NFT’s, oftewel non-fungible tokens, de toekomst zijn van crypto en dat NFT’s veel nieuwe blockchaingebruikers in huis zal halen.

“We’ve only scratched the surface on NFTs. They’re going to be massive.”

Nansen.ai CEO Svanevik

The Dutch NFT Art Community on Facebook and Discord

GROEI MET ONS MEE EN JOIN DE ONLINE NFT COMMUNITY!

Word Lid van de grootste Nederlandstalige Dutch Art NFT-community op Facebook! (Klik hier). Join ook onze Discord NFT Channel via deze link.

Wat is de NFT Leadership tool van Nansen.ai?

Nansen.ai kent diverse tools: een van die tools, de “NFT Leadership”-tool, lijkt het handigst. In juli 2021 werd deze tool gelanceerd. Hiermee kun je wallets in de gaten houden van de grootste NFT-flippers (snelle handelaren) op dat moment.

In ieder geval geeft deze tool/ranglijst een beeld van wie het meeste geld verdient door NFT’s door te verkopen, en kan een glimp van trends en strategieën worden gegeven voor iedereen die vastbesloten is om de volgende Pranksy, Atblank.eth, Natealex.eth of Beeple te worden.

NON-FUNGIBLE TOKENS IN HET KORT…
NFT staat voor “Non Fungible Token”, oftewel ‘niet vervangbare token’ en is een digitale eigendomscertificaat op de blockchain. Hiermee zijn eigendommen verifieerbaar en kun je aan iedereen laten zien dat je een digitaal object in bezit hebt. Je kunt een NFT maken van alles wat digitaal is, zoals foto’s, filmpjes, Twitterberichten en in grotere mate aankopen in computerspellen. Deze kun je vervolgens gebruiken of tentoonstellen in de virtuele wereld, oftewel het metaverse, zoals bijvoorbeeld in een game of Instagram post.

Van digitale kunst of contracten is zo bijvoorbeeld te achterhalen wie de eigenaar is. Dat komt omdat alles wordt vastgelegd in de Ethereum Blockchain: een soort logboek (netwerk van computers) die alle transacties verwerken en bijhouden. Dit kost veel stroom dus worden innovatievere, zuinigere Blockchains van onder andere Solana en Cardano steeds populairder. NFT’s zijn sinds afgelopen jaar enorm booming en worden ook wel een “virtuele goudmijn” genoemd, waarbij de prijzen tot in de miljoenen kunnen oplopen. Zo verkocht Dolce&Gabbana afgelopen september 9 ontwerpen als NFT’s voor 5.65 miljoen dollar en werd de allereerste tweet van Twitter-oprichter Jack Dorsey verkocht voor 2.9 miljoen dollar

De NFT-wereld kent nog heel veel beperkingen, problemen (zoals scams en oplichting) en kwesties die onduidelijk blijven: zo verkrijg je met een NFT niet het intellectueel eigendom of auteursrecht van de non-fungible token: iedereen kan namelijk jouw plaatje of video kopiëren en het origineel? Daarvan bestaat er maar 1 van.

Nansen.ai is niet gratis, maar bij goed gebruik wel goedkoop

Zoals bijna alles (behalve onze gratis online NFT Academy) kost ook informatie over NFT-statistieken geld.

Nansen.ai kent verschillende prijzenopties. Ook kun je de verschillende pakketten in drie periodes afnemen: maandelijks, per kwartaal of jaarlijks. De jaarlijkse abbo is tot wel 22% goedkoper dan de maandelijkse optie. Er is voor de twijfelaars een 7-daagse proefabonnement beschikbaar. Ook dit kost geld, namelijk 9 dollar.

De drie plans van Nansen.ai:

  1. Standard: In realtime on-chain data inzien op de blockchain, inc alle NFT-Dashboards (Paradise, G’d Mode, Wallet Profiler);
  2. VIP: ^, aangevuld met o.a. hot contracts, filters en 100 slimme alerts;
  3. Alpha: ^, aangevuld met een premium Discord kanaal, telefoonfuncties, workshops etc.

De jaarlijkse kosten van Nansen.ai:

  1. Standard: $1400 per jaar
  2. VIP: $15000 per jaar
  3. ALPHA: $30.000 per jaar

Hoe MEV Collector van 11 ETH maar liefst 862 ETH maakte (!) in een maand

In een viral tweet-thread noemde Twitter-gebruiker MEV Collector Nansen zijn “meest gebruikte tool voor het volgen van slimme geldaankopen” en gedetailleerde NFT-aankopen en verkopen die een initiële investering van ongeveer 11 ETH (toen ongeveer $ 42.800) in 862 ETH ($ 3,35 miljoen) van nettowaarde in iets meer dan een maand.

Surface the NFT Secrets Signals in Bloackchain Data!

GRATIS ONLINE NFT CURSUS & CASHBACK BIJ NFT SECRETS CURSUS!
De razend interessante wereld van NFT Cryptokunst staat nooit stil. Schrijf je daarom in voor onze GRATIS NFT Cursus “Handelen in NFT’s en Crypto” op onze NFT Academy, waar non-fungible token experts je de laatste kneepjes uit het vak leren.

Op zoek naar een cursus die dieper in de materie duikt? Neem dan een kijkje op deze link. Bij het bestellen van deze cursus ontvang je tevens een Bol.com tegoedbon, NFT eBooks én Adobe Photoshop NFT Templates!

Meld je ook aan voor de NFT-Nieuwsbrief, want er komt veel meer (gratis) goeds aan!

.

Conclusie: Een goede tool voor ervaren NFT flippers

Dit is echt slechts het topje van de ijsberg van de mogelijkheden van Nansen. Ik ben nog steeds aan het leren hoe ik het platform zelf het beste kan gebruiken, dus ik zal zeker toekomstige updates verstrekken. De prijs van Nansen.ai (maandelijks) kan een beetje hoog zijn, de goedkoopste optie is momenteel $ 149 / maand. Als u dit platform echter kunt gebruiken om te profiteren van slechts één NFT/Crypto-aankoop per maand, betaalt de software zichzelf eigenlijk wel weer terug.

Interessant? Deel dit artikel met je vrienden!