Het token van Loopring (LRC) is de afgelopen week met meer dan 200% gestegen na berichten dat de Ethereum-schaaloplossing de NFT-marktplaats van GameStop zal aandrijven.

Onlangs hebben liefhebbers van GameStop-aandelen vermeende details ontdekt die suggereren dat de retailer de Ethereum-schaaltechnologie van Loopring zal gebruiken voor zijn aanstaande NFT-marktplaats. In de afgelopen week, toen de geruchten zich verspreidden, is het op Ethereum gebaseerde LRC-token van Loopring in prijs omhooggeschoten.

LRC is de afgelopen zeven dagen met 206% gestegen, per gegevens van CoinGecko, tot een huidige prijs van $ 1,31 per token. De prijs is de afgelopen 24 uur met bijna 11% gedaald, maar door de recente sprong is de munt de afgelopen week gestegen van een recent dieptepunt van ongeveer $ 0,38 per token. Op dinsdag tweette Loopring dat het een nieuw dagelijks record van $ 75 miljoen aan handelsvolume had gevestigd.

The Dutch NFT Art Community on Facebook and Discord

GROEI MET ONS MEE EN JOIN DE ONLINE NFT COMMUNITY!

Word Lid van de grootste Nederlandstalige Dutch Art NFT-community op Facebook! (Klik hier). Join ook onze Discord NFT Channel via deze link.

“Stop met GAS fees te betalen op Ethereum, kies voor Loopring!”

De eigen aandelenkoers van GameStop is de laatste tijd gestegen door speculatie van onder andere Deep Fucking Value en over de vermeende NFT-plannen van GME. Tegen een huidige prijs van bijna $ 212 per aandeel is GME de afgelopen vijf dagen met 21% gestegen. Eerder dit jaar bereikte het aandeel van GameStop een prijs van $ 483 per aandeel te midden van de meme-aandelengekte die ook aandelen als AMC en BlackBerry omvatte, grotendeels geholpen door noobs zoals jij en ik die de Robinhood-app gebruiken.

Loopring is een “Layer 2”-schaaloplossing voor Ethereum, het primaire blockchain-netwerk voor NFT-verzamelobjecten. Het maakt snellere, goedkopere transacties mogelijk door ze op een afzonderlijke blockchain te verwerken voordat ze allemaal worden opgerold en vastgezet op het mainnet van Ethereum. Het is ook energiezuiniger dan alle transacties rechtstreeks naar Ethereum te pushen. Op Twitter plaagt het team achter LRC de hoge kosten van ETH.

GameStop haalde lokte eerder Loopring topman weg

GameStop hintte in mei voor het eerst zijn plannen voor een op Ethereum gebaseerde NFT-marktplaats en nam Matthew Finestone – voorheen Loopring’s Head of Business – aan als hoofd blockchain. Onlangs heeft de winkelier verschillende vacatures geplaatst voor functies met betrekking tot NFT-verzamelobjecten en Web3-gamingplannen.

Interessant? Deel dit artikel met je vrienden!