De bezoekersaantallen op onze website hebben volgens Google zoekprestaties voor NFT’s (non-fungible tokens) in Oktober alle records verbroken. Ruim 100.000 Nederlanders waren in Oktober op zoek naar informatie over NFT’s. Met NFTCryptoKunst.nl helpen wij onze bezoekers verder in hun zoektocht naar all things NFT’s!

Welke NFT-paginas kenden de meeste groei?

In Oktober waren jullie vooral op zoek naar een stappenplan voor het verkopen van je NFT’s. Ook het volgen van cursussen over NFT’s was erg in trek. We zijn op dit moment nog bezig met het plaatsen van de laatste puntjes op de i voor onze Online NFT CryptoKunst Academy. In onze Academy kun jij binnenkort (GRATIS) kennis opdoen over NFT’s! Op de hoogte blijven van de lancering? Meld je dan aan voor de NFT/Academy Nieuwsbrief! Het lijstje met de snelste groeiers is als volgt:

  1. NFT’s verkopen: een stappenplan
  2. De NFT Dutch Art Academy
  3. Hoe kun je NFT Cryptokunst kopen?

De beste pagina’s over Non Fungible Tokens

Naast de snelst groeiende pagina’s hebben we natuurlijk ook de reeds grootste pagina’s voor je beschikbaar. Het zal velen niet verbazen dat het artikel “NFT’s verkopen” op #1 staat. Op plekje nummer 2 staat wél een goudmijntje: “Cardano ADA”, de specifieke NFT-munt waar erg veel op wordt gezocht.

  1. NFT’s Verkopen
  2. Cardano NFT Cryptomunt
  3. NFT CryptoKunst Homepage

Verder is het opvallend dat maar liefst 40% van onze bezoekers ons NFT Platform bezoekt achter een Desktop (en geen telefoon). Dit is opmerkelijk omdat normaal gesproken slechts 15-22% van al het webverkeer op het internet gebeurd achter een Desktop. Onze verklaring hiervoor is dat veel kunstenaars zware computerprogrammas gebruiken voor NFT’s en onze workshops volgen achter de computer of laptop.

Interessant? Deel dit artikel met je vrienden!