Gary Vaynerchuck, ook wel Gary Vee, lanceert vandaag zijn unieke NFT-collectie en project. Gary Vee is een rijke maar vooral ook vroege investeerder in onder andere Coinbase, Uber en Facebook. Met zijn nieuwste project, genaamd “VeeFriends”, wilt Gary Vee NFT’s (ook wel non-fungible tokens) een nieuwe waardevolle betekenis geven.

De afgelopen weken heeft Gary Vee zijn Twitter en Tiktok-volgers opgehyped om rekening te houden met een grote lancering op 5 mei 2021. 10.255 speciale NFT tokens met 9400 beheertokens en 555 gratis tokens (geiten) maken deel uit van het op Ethereum gebaseerde project.

Wie is Gary Vaynerchuk?

Gary Vaynerchuk (1975) is een Russische investeerder, ondernemer (VaynerMedia) en self-made multi-miljonair. Bekend van voornamelijk motiverende YouTube video’s en de vroege adaptatie van TikTok. Met miljoenen volgers over de hele wereld mag Gary gezien worden als één van de bekendste NFT-promotors ter wereld.

“This is bigger than collectible art, this is me giving back real value for the long-term!”

Wat is VeeFriends, een nieuw NFT-marktplaats?

VeeFriends staat voor Gary Vee Vrienden. Het is een NFT-Marktplaats waarbij een zogenaamde “Nederlandse veilingsstrategie” wordt gehanteerd. Dit houdt in dat een biedingsobject (in dit geval dus een VeeFriend NFT) tegen een hoge prijs wordt aangeboden en naarmate de tijd verstrijkt in prijs daalt. Op deze manier zullen de tokens tegen een redelijk eerlijke prijs worden geveild.

Met VeeFriends komt Gary’s ambities tot leven! Het was altijd zijn doel geweest om een gemeenschap te bouwen op creatieve en zakelijke basis, met passie voor kunst. Nu NFT’s mainstream aan het worden zijn is het moment aangebroken. Door het bezitten van een VeeFriend NFT word je direct onderdeel van de VeeFriends community en krijg je toegang tot VeeCon.

UPDATE: De lancering van VeeFriends.com ging gepaard met veel problemen. De lancering van het platform werd verschillende malen uitgesteld. Uiteindelijk werd VeeFriends met een week vertraging over verschillende dagen uitgerold.

Verschillende Vee-tokens

In totaal worden er 10.255 VeeFriends-tokens ontworpen en gelanceerd. Deze tokens worden verdeeld over drie verschillende categorieën:

  • Access-tokens: 300 stuks
  • Gift-tokens: 555 stuks
  • Admission-tokens: 9400 stuks

Met de access-tokens koppelt VeeFriends een real-life event aan het eigenaarschap van een Access-token. Zo kun je bijvoorbeeld met Gary-Vee uit eten, een digitale bijeenkomst bijwonen, of met vrienden een Q&A houden.

De gift-tokens zijn tokens die gratis weg te geven zijn. In de toekomst horen we hier meer over. Bezoek tot die tijd de website VeeFriends.com.

Tot slot hebben we de admission-tokens. Deze tokens kun je zien als verzamelobjecten. De toekomst moet uitwijzen in hoeverre deze tokens en het platform van GaryVee als geheel de overige NFT-marktplaatsen kunnen bijbenen.

Wat is VeeCon?

Alle eigenaren van NFT-VeeFriends-tokens krijgen toegang tot VeeCon. VeeCon is een meerdaags evenement exclusief voor Gary Vee NFT-houders. Je NFT geeft je een toegangspas voor drie jaar. De conferentie zal in het teken staan van verschillende crypto-kwesties zoals zaken, marketing, ideeën, ondernemerschap en innovatie. Buiten alles wordt plezier natuurlijk niet vergeten.

Gary’s focus is om de beste ervaring voor zijn gemeenschap samen te stellen, door een enorme toegang en informatieve waarde te bieden aan alle aanwezige VeeFriends-tokenhouders. Alle data en locaties worden ten minste 90 dagen van tevoren aangekondigd voor VeeCon 2022, 2023, 2024.

The Dutch NFT Art Community on Facebook and Discord

GROEI MET ONS MEE EN JOIN DE ONLINE NFT COMMUNITY!

Word Lid van de grootste Nederlandstalige Dutch Art NFT-community op Facebook! (Klik hier). Join ook onze Discord NFT Channel via deze link.

Wat zijn de prijzen van de VeeFriend NFT-tokens?

Omdat de veilingsmethode verschild van de normale opbied-methode is de prijs afhankelijk van wat de koper ervoor wilt geven. Daarom hebben deze NFT’s geen vaste prijs. Integendeel. Wie als eerste een hoog Ethereum-bedrag biedt is eigenaar van de token. Er zullen vele duizenden tokens beschikbaar zijn. Kopers moeten wel rekening houden met de zeer hoge Ethereum Gas fee’s (transactiekosten) die hierbij gepaard zijn.

“Koop Ethereum, want daarmee koop je de VeeFriend NFT’s!”

Kun je deze NFT’s kopen met Coinbase, Robinhood of Paypal?

Nee, je hebt een onafhankelijke Cryptowallet nodig zoals MetaMask. In jouw wallet dient Ethereum aanwezig te zijn, en je dient de wallet in te stellen op het Ethereum Mainnet.

Kun je de Fary Vee non-fungible tokens kopen op andere NFT-marktplaatsen?

Nee. Althans, niet in het begin. In het begin kun je de NFT’s alleen kopen op VeeFriends. Op een later moment kun je VeeFriends doorverkopen op OpenSea en Foundation.app.

Videolink inclusief ondertiteling over NFT’s

Zal Gary Vee ook nog ECOMI $OMI promoten?

De verwachting is dat het project van Gary Vee ook nog te maken zal hebben met een cryptocurrency, ECOMI, ticker $OMI. Het is nog even afwachten op de aankondiging. Het laatste nieuws over NFT’s zal zonder twijfel via onze website naar buiten worden gebracht.

Interessant? Deel dit artikel met je vrienden!