INGEZONDEN – NFT’s. Je hoort er steeds meer over. Ook ik besloot om -voor de leuk- een NFT te kopen. Het werd een Stoner Cats NFT, genaamd “Hammie”. Bij het kopen van een NFT uit deze serie krijg je toegang tot een besloten Discord kanaal, en dat leek me wel leuk!

De Stoner Cats NFT-set

De Stoner Cats NFT’s zijn meer dan alleen een plaatje. Je koopt een kat-personage die in een animatiefilm speelt, met een voice-over van bijvoorbeeld Chris Rock, Jane Fonda, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Chris Rock of Vitalik Buterin, die laatste ken je vast wel: dat is de bedenker van Ethereum, de cryptomunt waarmee NFT’s begonnen!

We hebben allemaal krantenkoppen gelezen over NFT’s die voor belachelijke prijzen worden verkocht. Zo werd een NFT van Beeple verkocht voor 69 miljoen USD en een CryptoPunk NFT voor 530 miljoen USD.

GRATIS ONLINE NFT CURSUS & CASHBACK BIJ NFT SECRETS CURSUS!
De razend interessante wereld van NFT Cryptokunst staat nooit stil. Schrijf je daarom in voor onze GRATIS NFT Cursus “Handelen in NFT’s en Crypto” op onze NFT Academy, waar non-fungible token experts je de laatste kneepjes uit het vak leren.

Op zoek naar een cursus die dieper in de materie duikt? Neem dan een kijkje op deze link. Bij het bestellen van deze cursus ontvang je tevens een Bol.com tegoedbon, NFT eBooks én Adobe Photoshop NFT Templates!

Meld je ook aan voor de NFT-Nieuwsbrief, want er komt veel meer (gratis) goeds aan!

.

NFT’s kopen – moeilijker dan ik dacht!

Ik ben niet heel tech-savvy, maar de basics zoals browsen en emaillen kan ik net als jij maar al te goed. Bij het kopen van de NFT kwamen veel nieuwe dingen om de hoek kijken. Wat mij tegenviel was het volgende:

  • Metamask koppelen aan de website was best ingewikkeld, vooral als je een mobiele app gebruikt.
  • Discord is voor beginners vaak nog een brug te ver en te ingewikkeld.
  • De exclusieve Discord-toegang voor leden is leuk, maar je kunt je NFT’s niet echt tentoonstellen aan de buitenwereld.
  • De kosten die gemoeid zijn met deze NFT-set, de zogenaamde gasfees, zijn torenhoog!

The Dutch NFT Art Community on Facebook and Discord

GROEI MET ONS MEE EN JOIN DE ONLINE NFT COMMUNITY!

Word Lid van de grootste Nederlandstalige Dutch Art NFT-community op Facebook! (Klik hier). Join ook onze Discord NFT Channel via deze link.

Dit geen financieel advies. Doe alsjeblieft je onderzoek voordat je NFT’s als investering koopt, ik ben maar een doorsnee persoon die geïnteresseerd is in NFT’s. Maar ik hoop dat deze tips je zullen helpen om de kans te vergroten dat je een goed NFT-project kiest om te kopen. Ik geloof dat de NFT-trend hier zal blijven en het is opwindend om te zien hoe grote bedrijven zoals Adidas en Nike op de NFT-trein springen en hun eigen NFT’s uitbrengen. Dit is nog steeds het begin van de NFT-revolutie en het is spannend om te zien wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren.

Interessant? Deel dit artikel met je vrienden!