Los Angeles, VS – november, 2021 – Het premium NFT (Non-Fungible Token) label ENVOY Network en de Nederlandse contemporary artist Pablo Lücker hebben hun eerste samenwerking aangekondigd. Op donderdag 18 november, in RAI Amsterdam, wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst de NFT drop Wen Lambo gelanceerd. Dit is een one-of-a-kind kunstwerk dat gecombineerd wordt met een Lamborghini Aventador SV, custom-painted door Pablo Lücker, ter waarde van 500.000 dollar.

JayJay Boske, Pablo Lücker, Lamborghini Aventador SV tijdens de presentatie

De gelukkige koper van de NFT zal dus eigenaar worden van niet alleen het ‘Wen Lambo’ kunstwerk, dat vernoemd werd naar de populaire crypto-term, maar ook krijgt hij of zij de unieke Lamborghini afgeleverd. Waar dan ook ter wereld, verzorgd door het luxe autobedrijf VDM Cars.

In het gezelschap van Pablo Lücker zullen beide items gepresenteerd worden tijdens een exclusieve release op de Masters Expo in Amsterdam, van 18 tot 22 november, waar iedere bezoeker het geheel kan bewonderen. Via wenlambo.pablolucker.com kan er vervolgens op geboden worden.

Pablo Lücker


Vernoemd naar Pablo Picasso werd Lücker geboren in een artiestenfamilie in Roermond. Hij maakte eerder onder andere designs voor Ray-Ban en W Hotels en staat bekend om zijn opvallende handschrift, het zogenoemde ‘Dream script’, waarmee hij emoties op visuele wijze uitdrukt in plaats van met letters. Deze stijl heeft hij ook toegepast op de unieke Lamborghini die geveild gaat worden.

Pablo Lücker:

Met mijn kunst vertel ik verhalen. Deze geweldige auto zal laten zien hoe ik denk dat de toekomst ervoor staat: met crypto, blockchain en aanverwante zaken. Ik geloof dat de wereld steeds meer digitaliseert en als hedendaagse artiest wil ik vooraan staan in deze ontwikkeling en innovatie. Hopelijk zullen andere kunstenaars ook de voordelen in zien van het werken met NFT’s. De technologie maakt kunstenaars onafhankelijker. Het kopen en verkopen van NFT kunst is eerlijker, omdat de sector zichzelf reguleert. Daar sta ik helemaal achter.

ENVOY Network

Pablo Lücker, ‘Wen Lambo’, 2021 – Milan Gino


Opgezet door een internationaal adviesteam met expertise op het gebied van muziek, technologie, entertainment en games, is deze ‘Wen Lambo’ drop een van de meest opzienbarende releases van ENVOY tot nu toe. Hun eerste NFT, ‘Decentraboard’, verscheen op 14 augustus en bestond uit de allereerste billboard-versie van een NFT. Binnen minuten was het uitverkocht. De kunstwerken van de eigenaren waren te zien op Times Square in New York en reizen nu de hele wereld over.

The Dutch NFT Art Community on Facebook and Discord

GROEI MET ONS MEE EN JOIN DE ONLINE NFT COMMUNITY!

Word Lid van de grootste Nederlandstalige Dutch Art NFT-community op Facebook! (Klik hier). Join ook onze Discord NFT Channel via deze link.

Omdat ze NFT’s bereikbaar willen maken voor iedereen, is ENVOY het eerste NFT-agentschap dat bij elke release zowel premium items als unieke ‘community driven’ NFT’s aanbiedt. Na de diamanten ‘Wen Lambo’ veiling worden er nog eens 1.000 unieke Pablo Lücker X ENVOY NFT’s gelanceerd.

Bram Verstraeten, CEO van ENVOY Network: “Het concept van deze bijzondere Wen Lambo NFT bedachten we na een brainstormsessie met Pablo, over hoe crypto currency de wereld aan het veranderen is. Ik ben heel trots op deze samenwerking en kan me geen betere manier bedenken om dit NFT-project te lanceren dan op de Masters Expo in Amsterdam. Er is iemand op deze wereld die héél gelukkig gaat zijn met deze geweldige sportauto binnenkort.

Om onderdeel uit te maken van het ENVOY network kun je je registreren op envoy.art of alles volgen via Telegram. Op die manier blijf je op de hoogte van nieuwe releases.

Frontfoto: Milan Gino – Alle rechten voorbehouden

Interessant? Deel dit artikel met je vrienden!