Zoals je weet komt de NFT-wereld op ieder moment virtueel bij elkaar. Op Discord, Twitter, Instagram, Facebook en ook op bijvoorbeeld NFT-Marktplaatsen zoals OpenSea en Foundation.app.

Maar wist je dat verspreid over de wereld NFT-ers ook wel eens fysiek bij elkaar komen? Bij NFT.NYC bijvoorbeeld, of NFT.LDN. Kunstenaar Dolator vond het tijd om de community bijeen te brengen in hartje Amsterdam en nodigde ons uit om verslag te doen en onze kennis te delen tijdens dit evenement.

De eerste NFT.AMS Meetup in Amsterdam

Deze eerste officiële bijeenkomst zal in het teken staan van NFT’s, panelgesprekken, gratis drank, VR Kunst (Metaverse) galerijen en goed gezelschap!

De bijeenkomst wordt gehouden in The New Base in Amsterdam.

With just a couple of minutes walk from Amsterdam Central Station we can truly say we’re at the heart of the Dutch capital. We’re located at the Marineterrein, the local breeding ground for innovation.

De aanwezigheid van populaire NFT-ers zoals MekaVerse

Een van de aanwezigen is MekaVerse. Met zijn kwart miljoen volgers op Twitter mag hij zich na namen zoals Don Diablo zeker meten met de grootste kunstenaars op het gebied van NFT’s.

NFT-er Dutchtide zal ook aanwezig zijn. Dutchtide focused zich voornamelijk op Japanse Ma NFT’s en is hij de ontwerper van TideEstates en MidnightBreeze.

Stephan Duquesnoy, Lecturer at HKU Games & Interaction & Digital Artist, Collector, C^3, zal zijn NFT’s tonen op de digitale schermen die aanwezig zullen zijn. Lucas Guzman (LucasGuzman3D) is eveneens van de partij, en wel met de focus op VR en AR. Bosssmol is namens Dutch NFT aanwezig (Discord).

Wat is het doel van de NFT bijeenkomst?

De bijeenkomst zal uiteraard veel kleiner uitpakken dan NFT.NYC, maar de beschikbare toegangskaartjes zijn direct vergeven! Dat was gezien de populariteit van NFT’s te verwachten. Ook de wachtlijst via eventbrite wordt steeds langer. Maar niet getreurd: wij zijn erbij en zullen je achteraf én live (via Facebook en Twitter) op de hoogte houden van de gebeurtenissen. Ook zullen wij Community-Driven h00manly.com uitlichten.

Met dezelfde doelstellingen als NFT.NYC zullen de aanwezigheid het bestaan van NFT’s vieren. We gaan met elkaar in gesprek en wie dat wilt mag zijn NFT’s shillen.

The Dutch NFT Art Community on Facebook and Discord

GROEI MET ONS MEE EN JOIN DE ONLINE NFT COMMUNITY!

Word Lid van de grootste Nederlandstalige Dutch Art NFT-community op Facebook! (Klik hier). Join ook onze Discord NFT Channel via deze link.

Verder kun je Virtual Reality kunstgalerijen bekijken en verhalen aanhoren van NFT-kunstenaars. Dutchtide, Stephanduq en LucasGuzman zullen verder presentaties geven over de huidige situatie op Cryptomarkten en all things NFT’s.

PS: Ben je van de partij? Neem dan geen hardware of mobile wallets naar het evenement voor je eigen veiligheid.

MekaVerse NFT.AMS Bijeenkomst kunstenaars Amsterdam

Interessant? Deel dit artikel met je vrienden!