Steeds meer bedrijven stappen in de NFT-wereld. Iedereen met een LG tv en WebOS 5.0 of hoger kunnen de app LG Art Lab NFT-marketplace downloaden. Hiermee zouden eigenaren kunst van “hogere kwaliteit” kunnen tonen op de 4K Ultra HD televisies van het Zuid-Koreaanse merk.

NFT Kunstenaars staan in de rij

Diverse NFT-kunstenaars hebben interesse in de nieuwe marktplaats van LG. Zo is kunstenaar Barry X Ball een van de eerste artiesten. Zijn NFT’s zullen vanaf 22 september zichtbaar zijn. Tenminste, nadat je met de Wallypto-app de NFT hebt gekocht.

The Dutch NFT Art Community on Facebook and Discord

GROEI MET ONS MEE EN JOIN DE ONLINE NFT COMMUNITY!

Word Lid van de grootste Nederlandstalige Dutch Art NFT-community op Facebook! (Klik hier). Join ook onze Discord NFT Channel via deze link.

NFT-handel, direct via een LG TV!

Het nieuwe platform van LG, gebaseerd op het Hedera-netwerk, het meest gebruikte, duurzame ledger op bedrijfsniveau voor de gedecentraliseerde (DEFI) economie, maakt kopen en verkopen zo eenvoudig mogelijk, met QR-codes op het scherm waarmee gebruikers snel transacties kunnen voltooien via Wallypto – de crypto-valuta portemonnee voor smartphones. Eenmaal gekocht, kan een NFT worden verhandeld op LG Art Lab Marketplace, waar gebruikers eenvoudig de transactiegeschiedenis kunnen bekijken, terwijl ze in Mijn collectie al hun kunstwerken kunnen bewonderen. Wanneer ze worden weergegeven op de filmische schermen met een beeldverhouding van 16:9 van LG-tv’s, komen NFT’s volledig tot leven, vooral op de OLED-tv’s van het bedrijf, die gebruik maken van zelfverlichte pixels voor oneindig contrast, zoals bij de LG G1 en G2 TV’s. Deze Oled EVO TV’s kennen een ongekend groot contrast tussen zwart en wit.

Barry X Ball – Non Fungible Kunst en Beeldhouwwerken

Een traktatie voor fans van hedendaagse kunst, LG Art Lab verwelkomt het allereerste digitale kunstwerk van de bekende beeldhouwer Barry X Ball. Barry X Ball, beroemd om het herinterpreteren van klassieke en modernistische sculpturen met behulp van de nieuwste 3D-scan- en printtechnologieën, evenals traditionele technieken, maakt nu zijn opwindende debuut in de wereld van NFT-kunst met unieke digitale werken uit de ‘Metal’-serie. De eerste van deze NFT-meesterwerken, die alle texturen, details en materialen – inclusief edele metalen en edelstenen – die worden gebruikt in de opmerkelijke sculpturen van de kunstenaar perfect vastleggen, zal in de komende weken beschikbaar zijn via de LG Art Lab Drops-functie van het platform, met “Stone ” reeksen en werken van andere kunstenaars worden maandelijks toegevoegd.

GRATIS ONLINE NFT CURSUS & CASHBACK BIJ NFT SECRETS CURSUS!
De razend interessante wereld van NFT Cryptokunst staat nooit stil. Schrijf je daarom in voor onze GRATIS NFT Cursus “Handelen in NFT’s en Crypto” op onze NFT Academy, waar non-fungible token experts je de laatste kneepjes uit het vak leren.

Op zoek naar een cursus die dieper in de materie duikt? Neem dan een kijkje op deze link. Bij het bestellen van deze cursus ontvang je tevens een Bol.com tegoedbon, NFT eBooks én Adobe Photoshop NFT Templates!

Meld je ook aan voor de NFT-Nieuwsbrief, want er komt veel meer (gratis) goeds aan!

.

Met hun onberispelijke beeldkwaliteit en stijlvolle, minimalistische esthetiek zijn LG’s next-gen tv’s te zien geweest in verschillende spraakmakende evenementen op de kunstwereldkalender. Heb jij al een LG TV, en wat vind je zelf van de keuze van LG om NFT’s naar hun TV’s te brengen? Laat het ons weten in de comments of via onze socials!

Interessant? Deel dit artikel met je vrienden!