Geld verdienen met non-fungible tokens. Wie wilt dat nou niet? Onze website heeft sinds d NFT-hype een ongekend hoog aantal nieuwe bezoekers getrokken. Niet alleen willen onze bezoekers weten wat NFT’s precies zijn, ook krijgen we vragen en verzoeken binnen van artiesten die NFT’s willen verkopen of ons vragen of er ‘geld valt te verdienen’ met de techniek. In dit artikel gaan we in op de drie meest logische manieren om geld te verdienen met NFT’s.

Is de NFT-techniek een bubbel en een tijdelijke hype?

Net zoals bij iedere opvlieging heb je daar waar mensen veel geld verdienen, ook veel mensen die geld verliezen. Met NFT’s is dit niet anders. We krijgen regelmatig klachten van beginnende kunstenaars dat de investering die zij hebben moeten doen om NFT’s te ‘minten’ op de blockchain, te hoog is en zij dus geld verliezen. Mede daarom werken we samen met het platform www.h00manly.com waar Nederlandse, maar ook internationale NFT-kunstenaars gratis tot 5 unieke kunstwerken kunnen aanbieden op een NFT-marktplaats om erachter te komen of er vraag is naar de NFT’s van de artiest.

Meerdere internationale NFT-artiesten, investeerders en influencers hebben inmiddels aangegeven dat zij geloven dat de NFT-techniek op het gebied van kunst inderdaad een bubbel kan zijn, maar zolang de hype in stand wordt gehouden en er verzamelaars zijn die NFT’s tegen steeds hogere prijzen overkopen, de bubbel niet zal barsten. Vraag- en aanbod vullen elkaar hier aan. Omdat non-fungible tokens veel meer is dan kunst alleen zal de NFT-techniek voorlopig niet verdwijnen.

The Dutch NFT Art Community on Facebook and Discord

GROEI MET ONS MEE EN JOIN DE ONLINE NFT COMMUNITY!

Word Lid van de grootste Nederlandstalige Dutch Art NFT-community op Facebook! (Klik hier). Join ook onze Discord NFT Channel via deze link.

1: Geld maken met NFT’s: maken en verkopen

Geld verdienen met NFT’s is voor de meeste (beginnende) kunstenaars te hoog gegrepen. De aanmeldkosten voor de meeste platformen en marktplaatsen liggen relatief hoog, waardoor je je inleg haast niet terugverdient. Via h00manly.com kun je erachter komen of er tóch vraag is naar jouw kunst.

De bekendere NFT-artiesten en celebrities verdienen meestal juist wél veel geld met NFT’s. Hoe dat komt? Internationale bekendheid is vaak een must. Net als een grote aanwezigheid op social media platformen.

2: Unieke NFT’s van bekende artiesten kopen en verzamelen

Is het kopen van NFT’s dan een optie? Wel als je heel veel cryptvaluta in bezit hebt. Vaak zijn de biedingen op bekende NFT’s torenhoog. Buiten het bedrag om worden aangeboden NFT’s op veilingen vaak al binnen enkele minuten verkocht.

Wil je met een kleiner budget toch de gok wagen? Dan kun je bijvoorbeeld bij NBATopShots.com terecht voor de aanschaf van minder unieke NFT’s.

3: Meeliften op NFT-cryptocoins en blockchain-techniek

Geld verdienen met NFT’s gaat naast het aanbieden van je unieke digitale kunstwerken op een community-driven platform zoals h00manly.com, het snelst met het investeren in cryptovaluta die binding hebben met NFT’s.

Hiervoor is wel enige kennis vereist. Cryptomunten als Cardano (ADA), Ethereum (ETH), Polkadot (DOT) en Chiliz (CHZ) doen het sinds februari 2021 extreem goed. Een rendement van 300% tot 1000% zijn hierbij geen uitzondering. Heb je weinig kennis van crypto, maar wel een bedrag van €500 tot €10.000 wat je wilt investeren in bovenstaande cryptomunten? Volg dan de volgende stappen:

Stappenplan ‘binnen 30 minuten investeren in cryptovaluta’

  1. Maak een account aan bij Bitvavo. Met Bitvavo maak je makkelijk een wallet (digitale portemonnee) aan waarin je geld stort met iDeal, om deze vervolgens te investeren in cryptovaluta. Bitvavo is de grootste Nederlandse cryptobeurs. Veilig en vertrouwd!
  2. Vul je gegevens in en bevestig je account (met ID verificatie)
  3. Zet met iDeal een bedrag op je Bitvavo ‘wallet’
  4. Je bent nu klaar! Je kunt direct cryptovaluta kopen en verhandelen.
  5. Veilige (bewezen) cryptocoins zijn Cardano, Ethereum, Polkadot en Chiliz. Zoek deze op in Bitvavo, en koop een bedrag aan de munt naargelang jouw wensen.

Heb je vragen? Stuur ons dan een berichtje!

GRATIS ONLINE NFT CURSUS & CASHBACK BIJ NFT SECRETS CURSUS!
De razend interessante wereld van NFT Cryptokunst staat nooit stil. Schrijf je daarom in voor onze GRATIS NFT Cursus “Handelen in NFT’s en Crypto” op onze NFT Academy, waar non-fungible token experts je de laatste kneepjes uit het vak leren.

Op zoek naar een cursus die dieper in de materie duikt? Neem dan een kijkje op deze link. Bij het bestellen van deze cursus ontvang je tevens een Bol.com tegoedbon, NFT eBooks én Adobe Photoshop NFT Templates!

Meld je ook aan voor de NFT-Nieuwsbrief, want er komt veel meer (gratis) goeds aan!

.

Interessant? Deel dit artikel met je vrienden!