Games, Metaverse, Contracten: in de toekomst zal haast alles mogelijk zijn met de Blockchaintechniek. Eerder hebben we uitgelegd welke mogelijkheden er zijn met NFT’s. EA-Games is ook om. De maker van onder meet Battlefield en Fifa games zegt bij monde van topman Andrew Wilson dat non-fungible tokens een erg “belangrijk onderdeel” zullen zijn van games.

Op zoek naar NFT-investeerders?

De topman deed de uitspraken tijdens een evenement in navolging van de nieuwste kwartaalcijfers. In gesprek met investeerders zei de topman dat bijvoorbeeld voetbalkaartjes specialer en exclusiever kunnen worden met de techniek.

The Dutch NFT Art Community on Facebook and Discord

GROEI MET ONS MEE EN JOIN DE ONLINE NFT COMMUNITY!

Word Lid van de grootste Nederlandstalige Dutch Art NFT-community op Facebook! (Klik hier). Join ook onze Discord NFT Channel via deze link.

Het is nog wel erg vroeg in dit NFT-tijdperk, dus de topman moet nog uitvogelen hoe EA de non-fungible tokens precies gaat inzetten.

Omdat NFT’s ook worden gebruikt voor belastingontduiking en het witwassen van geld zijn sommige platformen sceptisch: onder meer Steam verbiedt gameontwikkelaars om NFT’s te verkopen via hun platform.

Interessant? Deel dit artikel met je vrienden!