Toen deze site in de lucht ging in de eerste maanden van 2021 konden we de online NFT Marktplaatsen op 1 hand tellen. Nu, een jaar verder, zijn er een extreem groot aantal NFT-Marktplaatsen bijgekomen. Zo veel, dat we alleen nog de grotere namen behandelen en listen. Nu is dat met de zeer snel veranderende space van NFT’s niet zo gek: iedere dag worden er nieuwe veelbelovende projecten gelanceerd. De afgelopen weken zien we dat de aanval is geopend op OpenSea. Niet door een gevestigde concurrent zoals Foundation.app, maar door nieuwkomer “LooksRare“.

In het kort: OpenSea vs LooksRare

  • LooksRare (2022) is een nieuw NFT-Marktplaats
  • LooksRare deelt gratis $LOOKS tokens uit aan (voormalig) OpenSea gebruikers
  • Hiermee snoept LooksRare gebruikers weg: dit is duidelijk zichtbaar in de handelsvolume

LooksRare: een alternatief (en goedkoper) NFT-marktplaats dan OpenSea

Zoals je vast wel zult weten kan het listen (plaatsen) van NFT’s op een marktplaats best duur zijn. De ETH gas-fees rijzen de laatste maanden de pan uit. De twee geheime ontwikkelaars en eigenaren van LooksRare, genaamd Zodd en Guts willen met LooksRare en Looks OpenSea van de troon stoten.

Al veel NFT-handelaren en kunstenaars zijn overgestapt naar LooksRare. De oorzaak? GRATIS GELD!

The Dutch NFT Art Community on Facebook and Discord

GROEI MET ONS MEE EN JOIN DE ONLINE NFT COMMUNITY!

Word Lid van de grootste Nederlandstalige Dutch Art NFT-community op Facebook! (Klik hier). Join ook onze Discord NFT Channel via deze link.

De LOOKS-token: een gratis munt die grootverbruikers ontvangen

Het platform kent een token, zie het als een betaalmiddel van de marktplaats zelf. Je kunt $LOOKS verhandelen via uniswap. Het lokkertje? Iedereen die (in een periode gedurende 2021) voor meer dan 3 Ethereum heeft gehandeld op OpenSea kan gratis een portie $LOOKS claimen.

Deze manier van handelen wordt door velen niet “sjiek” geacht, maar in de NFT-Wereld is het eten of gegeten worden.

Interessant? Deel dit artikel met je vrienden!