So, GameStop, you don’t want the NFT-Game to Stop, right? Daar lijkt het inderdaad niet op. Neem eens een kijkje op https://nft.gamestop.com/ en https://nft.gamestop.com/runner.html. Jazeker! GameStop Corporation (GME) houdt de gemoederen bezig met een toekomstig NFT-platform. Er is nog weinig informatie beschikbaar over wat GameStop van plan is, maar met het spelletje kun je alvast onderweg.

WallStreetBets (Reddit) heeft GameStop weer op de kaart gezet

Het gaat de laatste tijd steeds beter met GameStop. Verschillende top-bestuurders zoals Ryan Cohen en “RoaringKitty” hebben het team achter GameStop versterkt. Ook gaat het extreem goed met het aandeel GameStop 242,56 USD +33,24 (15,88%).

De website werd ontdekt door een aantal leden van de Ethereum-community en het nieuws ging viraal op Twitter. De website met de naam nft.gamestop.com ziet er erg retro uit en toont een Ethereum-achtige cartridge die in een Gameboy-achtig draagbaar spelapparaat wordt gestoken. Het apparaat zegt: “Kracht voor de spelers, kracht voor de makers, kracht voor de verzamelaars.” De website toont ook een Ethereum smart contract-adres.

De landingspagina heeft ook een kleine witte stip in de rechterbovenhoek van de pagina die naar een interessant verrassingsspel leidt. Om het spel te spelen, moet de speler de spatiebalk op een toetsenbord gebruiken om de race te starten. Gamestop-aandelen deden het de laatste tijd goed en de aandelen zijn 16% gestegen en zijn woensdag geruild voor $ 209.

GameStop op zoek naar NFT-ontwikkelaars

“We are building a team: We welcome exceptional engineers (solidity, react, python), designers, gamers, marketers, and community leaders. If you want to join our team, send your profile or something you’ve built to: nfteam@gamestop.com

Dit was het

Dit was het. We kunnen er niet meer van maken. Wat we wel kunnen is je uitnodigen naar onze Facebook groep voor Nederlandse NFT-kunstenaars. Totzo!

The Dutch NFT Art Community on Facebook and Discord

GROEI MET ONS MEE EN JOIN DE ONLINE NFT COMMUNITY!

Word Lid van de grootste Nederlandstalige Dutch Art NFT-community op Facebook! (Klik hier). Join ook onze Discord NFT Channel via deze link.

Interessant? Deel dit artikel met je vrienden!