De #1 NFT Cursus van Nederland en België! 🔥

NFTCryptoKunst.nl, de grootste Nederlandstalige NFT-website en cursusplatform van 2022, biedt jou de mogelijkheid om zonder kennis of ervaring geld te verdienen met NFT’s.  Samen met Mitchel van Duuren (van Ondernemer.nl) start jij een nieuwe toekomst in de NFT-Wereld middels een duidelijke online cursus.

Je ontvangt van ons tevens een €100 Bol.com tegoedbon, twee informatieve NFT eBooks én NFT Photoshop Templates t.w.v. €99,99 er helemaal gratis bij!

Over de NFT-Wereld cursus

Mitchel van Duuren is een ervaren ondernemer en altijd op de hoogte van de laatste kansen. Hij heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan met NFT’s en legt je in zijn cursus uit hoe ook jij geld kunt verdienen met digitale kunst.

NFT Cursuspagina Mitchell deals icoontjes sterren

Wat leer je in de cursus?

In de online cursus leer je alles wat je wilt weten over NFT’s (non-fungible tokens). De belangrijkste onderwerpen hebben we hier uitgelicht:

Wat zijn NFT's en wat kun je ermee?

Hoe koop en verkoop je een NFT?

Hoe kun je geld verdienen met NFT's?

Hoe herken je goede NFT projecten?

Online wallets, blockchain & metamask.

De beste strategieën en tips over NFT's.

Het gevaar van hacks & scams.

Je digitale eigendommen beschermen.

En veel meer!

Alleen bij ons geniet je van extra voordelen!

Alleen wanneer je via NFTCryptoKunst.nl de cursus volgt ontvang je leuke extra’s zoals een Bol.com tegoedbon en gratis NFT eBooks.

Gratis Bol.com tegoedkaart van 100 euro bij online NFT cursus

GRATIS €100 CADEAUBON

Bij NFTCryptoKunst.nl ontvang je een €100 cashback zodra je onze cursus afneemt. De investering die je doet in jezelf en het vergroten van je kennis omtrent NFT’s 

Gratis Bol.com tegoedkaart van 100 euro bij online NFT cursus

GRATIS NFT eBOOKS & Downloads

Wij hebben twee zeer interessante eBooks over NFT’s in onze webshop. Deze eBooks ontvang je gratis wanneer je de cursus hebt aangeschaft. Ook ontvang je een Adobe Photoshop NFT Template Pack voor als je zelf NFT’s wilt verkopen.

NFT Grootste community op Facebook en Discord

Dé NFT FB/Discord ComMunity

NFT’s zijn hot. Én nieuw. Daarom wil je  waarschijnlijk veel leren van mede-studenten of leraren die jou voor zijn. Je krijgt toegang tot de besloten NFT Discord groep waar we samen aan de slag gaan.

Zij gingen je voor…

“Echt de allerbeste cursus over NFT’s met veel uitleg voor beginners maar ook gevorderden. Ook de community bruist en de transparantie is ook direct het bewijs dat iedereen elkaar helpt. Mitchel zelf is helemaal doxxed dus je weet dat het goed komt. De investering zelf heb je na 1 goede flip meestal ruimschoots terug!”

Celine van Dam

Zij gingen je voor…

“Echt de allerbeste cursus over NFT’s met veel uitleg voor beginners maar ook gevorderden. Ook de community bruist en de transparantie is ook direct het bewijs dat iedereen elkaar helpt. Mitchel zelf is helemaal doxxed dus je weet dat het goed komt. De investering zelf heb je na 1 goede flip meestal ruimschoots terug!”

Celine van Dam

Over de NFT eBooks en Downloads

Bij het afnemen van de cursus ontvang je twee interessante NFT eBooks en een Adobe Photososhop NFT Template Pack!

PDF eBook NFT Mockup NFT ABC en De Rode Vlaggen scams oplichting basishandboek

NFT eBooks

  • NFT-ABC Handboek (De basishandleiding): Alles wat je moet weten als je nog niet zo lang in de NFT-scene zit!
    Lees meer over deze eBook
  • De Rode Vlaggen (Voorkom scams en oplichting):
    Een must-have voor iedereen die geld of crypto uitgeeft in de NFT-wereld!
    Lees meer over deze eBook

NFT Downloads

De Photoshop Template pack bevat maar liefst 8 templates voor jouw NFT-project en social media accounts! Meer informatie

Vraag & Antwoord Online NFT Cursus & Cashback

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan hier een kijkje!

Hoe moet ik de cursus volgen voor de cashback?

Je kunt alleen aanspraak maken op de cashback en gratis eBooks door direct op de knop op onze website te klikken en de cursus aan te schaffen.

Dit kan nadat je jouw naam en email adres hebt achtergelaten.

Om aanspraak te maken op de cashback en gratis eBooks dien je wanneer je jouw cursus hebt betaald en gevolgd deze formulier in te vullen.

Na een controle ontvang je jouw eBooks en na ten minste 1 kalendermaand ontvang je ook per email een code voor je Bol.com tegoedkaart (cashback). Deze laatste is ten minste 12 maanden geldig.

 

Ik heb een andere vraag.

Stuur een email naar support@nftcryptokunst.nl of via de socials. We staan je graag bij!

Ja, ik wil de volledige NFT Cursus volgen!

Nog even je aandacht. De voordelen die op deze pagina vermeldwebsite ontvang je alleen wanneer je je direct aanmeldt via onderstaande link en vervolgens de cashback- en eBook formulier invult (zie deze link). Veel plezier!

Wil je nog even rondkijken bij onze andere NFT-cursussen of deelcursussen (een aantal ook gratis)? Check dan de Dutch NFT Art Academy via deze link.

 

“Bij ons krijg je geen diploma. Wel kennis, data, ervaring en bewezen tactieken!”

Ontvang je cashback & gratis NFT eBooks

Heb je via de link hierboven de cursus aangeschaft en wil je een verzoek indienen voor je cashback én de gratis NFT eBooks ontvangen?

Vul dan even deze formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.