Nederlands schoenenmerk NUBIKK stapt een nieuw digitaal tijdperk in. Ter ere van het 10-jarig bestaan, vereeuwigen ze hun geschiedenis door een stap te zetten in de toekomst.   

Jaren van innovatie, gecombineerd met dé meest herkenbare designelementen van NUBIKK-schoenen van de afgelopen tien jaar komen samen in een limited edition heren sneaker en dames boot. Deze worden uitgebracht als een NFT-collectie. Het merk laat met deze 3D-token een digitale voetdruk achter, die het vakmanschap en de visionaire missie van NUBIKK samenbrengt.  

Leaving a digital footprint behind

NUBIKK combineert met deze collectie het digitale met het fysieke. Bij aankoop van de digitale NFT komt ook een draagbare versie van de schoenen. De limited collectie bestaat uit 16 unieke NFT’s, waarvan de bijbehorende schoen een eigen code en label op de tong heeft.  

De NFT-collectie is vanaf 8 september om 18:00u verkrijgbaar via Open Sea. Een NFT kost 0.25 Ethereum. 

Voor early access kan vanaf 29 augustus geregistreerd worden via nft.nubikk.com.  

Nederlands design met een internationale allure

Founder, Daan Baeten, creëerde begin 2012 NUBIKK waarbij comfort, mode en onderscheidende designs de basis vormden van het merk. Gevestigd in Waalwijk, de schoenenstad van Nederland, en handgemaakt in Portugal zette het merk zich internationaal op de kaart. NUBIKK gelooft dat mode en comfort hand in hand moeten gaan. De achtergrond van verschillende generaties schoenmakerij binnen het bedrijf was de basis voor een veelzijdige collectie stijlen, waarbij kwaliteit en innovatie voorop staan. Dit komt terug in een uitgebreide dames-, heren- en kinderschoenencollectie.  

In zomer 2019 opende NUBIKK haar eerste flagship store in de Amsterdamse 9 straatjes. In najaar 2021 volgde een flagship store in België, Antwerpen. Voor de toekomst heeft NUBIKK expansieplannen in Duitsland. Internationaal is NUBIKK verkrijgbaar via www.nubikk.com.  

The Dutch NFT Art Community on Facebook and Discord

GROEI MET ONS MEE EN JOIN DE ONLINE NFT COMMUNITY!

Word Lid van de grootste Nederlandstalige Dutch Art NFT-community op Facebook! (Klik hier). Join ook onze Discord NFT Channel via deze link.

Interessant? Deel dit artikel met je vrienden!